WEBWINKEL » CRYSTAL RESIN

RESIN BOEDDHA

€ 9,95

RESIN BOEDDHA

€ 9,95

Op een witte achtergrond van resin is deze metalen Boeddha geplaatst en afgegoten met crystal resin. De zilverkleurige ophangbail is een knijpbail. Maat: 3cm.


Hanger gemaakt van resin (hars)

Een fraaie metalen hartje in rode glitters geplaatst en afgegoten met resin. Dit alles zit in een zilverkleurige setting van 2,6cm en de zilverkleurige schakelketting met karabijnsluiting is 60cm.


Op een rode resin achtergrond is dit metalen hartje afgewerkt met crystal resin voor een mooie glans. Het ringetje van het hart is voelbaar. Voor je ketting of koord te bevestigen is een ruime knijpbail bevestigd. Maat : 25mm.
RESIN LOVED

€ 9,95

RESIN LOVED

€ 9,95

De tekst "you are loved" geplaatst op een donkerpaarse achtergrond en afgegoten met helder resin voor een mooie glans. Maat: 2.5cm. Voor je ketting of koord is een ruime knijpbail gemonteerd.


Lief resin hangertje met stras hondenpootjes in de vorm van een puzzelstukje. De hanger is afgewerkt met een zilverkleurige knijpbail waar je ketting of koord doorheen kan. Lengte 45mm.


RESIN TROUW

€ 7,95

RESIN TROUW

€ 7,95

Een bijzondere hanger van resin (giet hars) gemaakt in een zilverkleurige setting, rond 2.6cm. De mooie bijpassende ketting bestaat uit organza en waxkoord en heeft een karabijn slotje. Lengte ketting: 42 cm. + een verlengketting van 5cm.


RESIN VLINDER

€ 7,95

RESIN VLINDER

€ 7,95

Hanger gemaakt van resin (hars)

Vrolijke vlinder in resin gegoten in een zilverkleurige setting. Leuk cadeau idee !!
Maat: 2,7cm.
De trendy groene ballchain ketting is 69cm.


Ovalen hanger met een metalen vlinder op een groene achtergrond en afgegoten met crystal resin. Voor je ketting of koord is een ruime knijpbail bevestigd. Maat: 2.5cm.

Handgemaakte dus unieke goudkleurige hanger met paarse achtergrond mini glasstaafjes en afgewerkt met crystal resin.
Formaat: 3h x 2b cm.


Goud kleurige hondenpootje met kleine glaskraaltjes en metalen bedel in blauwe resin verwerkt. Tekst op de bedel "I Love You".


Twee zilverkleurige bedeltjes met mooie woorden op een donkere achtergrond in een zilverkleurige setting gemaakt. Het geheel is overgoten met transparante Ice resin. Diameter hanger 2.8cm.


Goudkleurige hanger gegoten met zwarte resin, kleine goudkleurige kraaltjes toegevoegd en uiteindelijk het geheel met crystal resin afgegoten. Maat: 3 x 3 cm.