WEBWINKEL » GLAS DECORATIES

Prachtig klein glazen sfeerlichtje met ruimte voor 1 waxinelichtje. De bodem is spiegelglas en om barsten te voorkomen wordt er een glazen houder bij geleverd. Mooi gedraaid soldeerwerk geeft dit glaswerk een chique uitstraling. Aan de onderkant vilten nopjes tegen krassen. Slechts 1 exemplaar !
Maat: 6.5h cm. x 7.5b cm.

Kleurrijk en vrolijk windlichtje (8x8cm.) gemaakt in Tiffany stijl. Alle stukjes zijn handgesneden, geslepen en in de koperfolie gezet om het geheel te kunnen solderen. 

De bodem is spiegelglas en de onderkant is voorzien van vilten nopjes tegen krassen. Een glazen houder wordt mee geleverd om het barsten van het spiegelglas te voorkomen.

Let op het mooie gedraaide soldeerwek !

Romantisch windlicht gemaakt van diverse lichtdoorlatende kleuren glas. De cirkels in het midden van de 4 panelen is helder glas. Het soldeerwerk is zwart gepatineerd wat een zeer luxe uitstraling geeft. Ook de houten inzet is handgemaakt en in de beits gezet. De onderkant is voorzien van viltendopjes om krassen te voorkomen.

Maat glas: 10b x 13h cm.

Maat inzet: 13.7cm.

Een geweldig stukje glaskunst ! Er zijn 7 driehoeken op zo'n manier in elkaar gezet dat vanuit iedere hoek het er anders uitziet. De bodem is van spiegelglas waardoor het lijkt of het een gesloten object is. Alle randen zijn afgewerkt met getordeerd (gedraaid) draad. De onderzijde is voorzien van vilt dopjes om beschadigingen te voorkomen. Om barsten in het glas te voorkomen gebruik altijd het bijgeleverde waxinehoudertje. Maat: 8.5cm. hoog x 10cm. breed .

In 2 kleuren leverbaar !!


Een uniek stukje handwerk, deze Boeddha in een glazen kubus. Vijf zijdes zijn fasetglas wat een bijzonder effect geeft. De bodem is een spiegel. Het soldeerwerk is zwart gepatineerd. Maat: 8x8x8cm.


KUIKEN 1

€ 22,50

KUIKEN 1

€ 22,50

Handgemaakte glazen waxinelichtjeshouder in de vorm van een kuiken. Het glas wordt gesneden, geslepen, omwikkeld met koperfolie en gesoldeerd. Dit exemplaar is brons gepatineerd.

Afmetingen
5 x 7,5 x 12 cm (lxbxh)
Kleur
geel | wit | groen 


KUIKEN 2

€ 22,50

KUIKEN 2

€ 22,50

Handgemaakte glazen waxinelichtjeshouder in de vorm van een kuiken. Het glas wordt gesneden, geslepen, omwikkeld met koperfolie en gesoldeerd. Dit exemplaar is koper gepatineerd.

Afmetingen
5 x 7,5 x 12,6 cm (lxbxh)
Kleur
geel | wit | groen


KUIKEN 3

€ 22,50

KUIKEN 3

€ 22,50

Handgemaakte glazen waxinelichtjeshouder in de vorm van een kuiken. Het glas wordt gesneden, geslepen, omwikkeld met koperfolie en gesoldeerd. Dit exemplaar is koper gepatineerd.

5 x 7,5 x 12 cm (lxbxh)
Kleur
bruin | wit | groen


VLINDER AVOND

€ 15,00

VLINDER AVOND

€ 15,00

Prachtige kleurrijke vlinders gemaakt van glas in Tiffany stijl. Het glas wordt omwikkeld met koperfolie en aan elkaar gesoldeerd. Ook het lijfje is handgemaakt. Met de bijgeleverde metalen staaf  kan deze mooi als b.v. plantensteker dienen.  Het staafje is +/- 17cm en kan ook los. Nog maar 3 kleuren beschikbaar !
Wordt als pakket verzonden.


Blauw glas paneeltje (8x8cm) met daarop een zwart hondenpoot printje. Deze is in een glasoven verhit en zit versmolten op het paneel. De randafwerking is koper vertind. Bijgeleverde zilverkleurige ophang ketting is 15cm.


STER BLAUW

€ 12,95

STER BLAUW

€ 12,95

Unieke glazen ster, handgemaakt in Tiffany stijl. In het midden een glaskraal gemaakt d.m.v. glasfusing waarin een goudkleurige sneeuwvlokje in het glas is versmolten. Op de punten van de ster zit een bolletje soldeer, dus geen scherpe stukjes. Van punt tot punt is de ster 11cm.