WEBWINKEL » KETTINGEN MET HANGER

KETTING DREAM

€ 15,50

KETTING DREAM

€ 15,50

Zeer elegante glashanger met fijne zilverkleurige ketting van 46cm. met karabijn slotje.

De hanger ontworpen en gemaakt in onze atelier is 3.5 x 2cm met zilverkleurige ophang bail

De afbeelding van de levensboom is sepiakleurig, de tekst is blauw. D.m.v. fusing (smelten) in de glasoven zijn de afbeeldingen in het glas versmolten en zijn dus slijtvast.

Lief klein glazen hangertje met daarin versmolten een rood hartje (decal) met bloemen. Deze hanger is gemaakt d.m.v. glasfusing (het versmelten van glas). Bijpassende zilverkleurige ketting is 47 cm.lang en heeft een zeer fijne gedraaide schakel. De hanger is 2.7 cm, hoog incl. de ophang bail.


Handgemaakte glashanger met dichroic dolfijn. Bij verschillende lichtinval wisselt de kleur van de dolfijn. En ruime zilverkleurige bail geeft het geheel een chic uiterlijk. Bijgeleverd 2 verschillende kettingen voor de variatie. De spang is lichtgroen en 46 cm. lang. Het zwarte koord ketting is 52 cm. lang. De hanger is 2.8 x 2.8 cm.


Mooie vintagestijl glas cabochon in een bronskleurige setting van 3cm. De ketting is van waxkoord en organza met karabijn slotje. Lengte 40cm. + 4cm. verlengketting.


Een koperkleurige setting (3cm) met vintage achtergrond afgedekt met een glascabochon. De bijgeleverde ketting is zacht wit waxkoord met karabijnsluiting. Lengte :50cm.


COLLIER AZIË

€ 24,50

COLLIER AZIË

€ 24,50

Schitterende halsketting vervaardigd uit sterk waxkoord met karabijnsluiting waaraan 5 prachtige zwarte/wit/gele glashangers welke zijn gefused in de hotpot. De glashangers zijn op afstand gemonteerd middels metalen gedecoreerde spacers.
Ketting lengte: 50cm. De middelste glashanger is 5,5cm lang.


Een set van 2 glashangers, handgemaakt d.m.v.fusing, met bijpassende zilverkleurige ketting 60cm. met stevige karabijn sluiting. Een leuk cadeau idee unieke setje!


Koperkleurige setting (3cm) met vrolijk gekleurde zwart/pink achtergrond afgewerkt met een glazen cabochon. De bijgeleverde pink ballchain ketting past er perfect bij. Lengte : 70cm.


Glashanger, handgemaakt d.m.v het smelten van glas in een glasoven. De onderste laag is wit glas en de 2e laag is transparant. De kraal is deels in het glas versmolten (tackfuse) waardoor het reliëf goed voelbaar is. Maat: 3x3cm. De bijgeleverde zilverkleurige ketting is 60cm lang met karabijn slotje.


Unieke set van glashanger met bijpassende oorhangers. Deze zijn hand gemaakt d.m.v. glasfusing, het smelten van glas in een speciale oven. De glashanger is 3 x 2cm met een zilverkleurige snake ketting (45cm). De oorhangers zijn 2 x 2cm.


Schitterende halsketting vervaardigd uit sterk waxkoord met karabijnsluiting en verlengkettinkje waaraan 5 prachtige zwart opalen glashangers welke zijn gefused in de hotpot en naderhand voorzien zijn van ingelegde strass steentjes. De glashangers zijn op afstand gemonteerd middels metalen gedecoreerde spacers.
Ketting lengte 53-58,5cm.


Glashanger gemaakt d.m.v. glasfusing met goudkleurig hart in het glas versmolten. De goudkleurige ballchain ketting is 60cm en makkelijk in te korten met een tangetje. De hanger is 3x2.5cm.

 


KETTING BEAUTY

€ 12,95

KETTING BEAUTY

€ 12,95

Prachtig hoe het witte paard uitkomt op het zwarte glas. De afbeelding is in het glas versmolten en is dus kras vast. Aan de bail zit een zilverkleurige schakelketting van 40cm. lang. De hanger is inclusief bail 4 cm. hoog en 2.5cm. breed.


Wit glas met kleine rondjes die zijn geponst uit dichroic papier zijn in een keer gefused in de hotpot. Een bail in de vorm van een fleur de lis met een zilverkleurige schakelketting, 40cm lang maakt dit tot een zeer aparte hanger. De hanger is inclusief bail 4 cm. hoog en 3.5 cm. breed.