WEBWINKEL » LAMPEN EN SFEERLICHTJES

Wat een kleur !!!

Deze lantaarn bestaat uit 4 glaspanelen gemaakt in Tiffany stijl en zwart gepatineerd. Prachtige heldere kleuren geven deze lantaarn een klassiek en stijlvol uiterlijk.

Panelen maat: 19.5 hoog x 11 cm. breed.

Lantaarn: 25 hoog x 12 cm. breed.

De imitatie kaars die bevestigd zit werkt op 3 AAA batterijen. Deze zitten er in dus kan je gelijk gebruik maken van de lantaarn.

Uitsluitend 1 exemplaar gemaakt.


Kleurrijk en vrolijk windlichtje (8x8cm.) gemaakt in Tiffany stijl. Alle stukjes zijn handgesneden, geslepen en in de koperfolie gezet om het geheel te kunnen solderen. 

De bodem is spiegelglas en de onderkant is voorzien van vilten nopjes tegen krassen. Een glazen houder wordt mee geleverd om het barsten van het spiegelglas te voorkomen.

Let op het mooie gedraaide soldeerwek !


Prachtig klein glazen sfeerlichtje met ruimte voor 1 waxinelichtje. De bodem is spiegelglas en om barsten te voorkomen wordt er een glazen houder bij geleverd. Mooi gedraaid soldeerwerk geeft dit glaswerk een chique uitstraling. Aan de onderkant vilten nopjes tegen krassen. Slechts 1 exemplaar !
Maat: 6.5h cm. x 7.5b cm.


Prachtig klein glazen sfeerlichtje met ruimte voor 1 waxinelichtje. De bodem is spiegelglas en om barsten te voorkomen wordt er een glazen houder bij geleverd. Mooi gedraaid soldeerwerk geeft dit glaswerk een chique uitstraling. Aan de onderkant vilten nopjes tegen krassen. Slechts 1 exemplaar !

Maat: 6.5h cm. x 7.5b cm.


Romantisch windlicht gemaakt van diverse lichtdoorlatende kleuren glas. De cirkels in het midden van de 4 panelen is helder glas. Het soldeerwerk is zwart gepatineerd wat een zeer luxe uitstraling geeft. Ook de houten inzet is handgemaakt en in de beits gezet. De onderkant is voorzien van viltendopjes om krassen te voorkomen.

Maat glas: 10b x 13h cm.

Maat inzet: 13.7cm.


Een geweldig stukje glaskunst ! Er zijn 7 driehoeken op zo'n manier in elkaar gezet dat vanuit iedere hoek het er anders uitziet. De bodem is van spiegelglas waardoor het lijkt of het een gesloten object is. Alle randen zijn afgewerkt met getordeerd (gedraaid) draad. De onderzijde is voorzien van vilt dopjes om beschadigingen te voorkomen. Om barsten in het glas te voorkomen gebruik altijd het bijgeleverde waxinehoudertje. Maat: 8.5cm. hoog x 10cm. breed .

In 2 kleuren leverbaar !!Deze unieke Tiffany glazen tafellamp is ontworpen en handgemaakt in ons Jewels Delight glasatelier. Hierbij is gebruik gemaakt van de koperfolie/glas soldeertechniek gecombineerd met glasfusie voor de bijtjes. De lampenkap is zwart gepatineerd en gemonteerd op een wel zeer fraai natuurlijk houten lamp armatuur voorzien van steker en schakelaar. (gloeilamp E27 niet meegeleverd.)
Dit juweel van glas met zijn prachtige kleuren verdient zeker een plaatsje in uw interieur.
Maat kap:15.5b x 18.5h. Totale hoogte: 48cm.


Handgemaakte Tiffany lamp met een prachtig paardenhoofd als eyecatcher.
Met zorg zijn de kleuren uitgezocht voor deze bijzonder mooie Tiffany lamp (glas-in-lood/Tiffany). De glasdelen (164 stukjes)met de hand gesneden en in de koperfolie gezet, gesoldeerd en zwart gepatineerd. Geeft een fraai schouwspel van kleuren en heeft een paardprofiel als inzet. Van elke Tiffany lamp wordt er slechts één gemaakt, waardoor dit een uniek exemplaar genoemd mag worden. Het geheel staat op een massieve gedecoreerde metalen console. Gr. fitting max.40 watt. (gloeilamp niet meegeleverd).


Handgemaakte Tiffany tafellamp.
Deze unieke handmade Tiffany lamp Autumn is gemaakt met maar liefst 316! losse stukjes glas (glas -in-lood/Tiffany). Elk stukje is uitgezocht, gesneden, in koperfolie gezet, gesoldeerd en gepatineerd. Hij is voorzien een fraai gedecoreerde metalen lampenvoet, heeft een diameter van 30 cm., en een kleine fitting max.40 watt. (gloeilamp niet meegeleverd).
Zijn naam Autumn(herfst) is gerelateerd aan het motief van glazen eikels welke zijn toegepast.
Alweer zo'n uniek juweeltje van Jewels Delight welke zeker een mooi plekje in uw interieur verdient!