WEBWINKEL » SUNCATCHERS/GLASPANELEN

Een schitterend glas in lood paneel ontworpen en gemaakt door Cees. Vrolijke kleuren en prachtige soldeerwerk, maakt dit paneel tot een echte eyecatcher. Foto 1 laat zien hoe het eruit ziet voor het raam maar dit kunstwerk staat ook prachtig tegen een witte muur (foto 2,3). Het lood is oud gepatineerd waardoor deze zonnevanger een prachtige antieke uitstraling heeft. Het geheel heeft een zeer stevige ophang ketting. Gewicht 1.2 kilo.

Heeft u zelf een idee? Wij werken ook in opdracht.

 

Maat: h35cm x b26cm.


Prachtig, kleurrijke vlinder van glas in Tiffany stijl vervaardigd.
De stukjes glas worden met de hand gesneden, geslepen, omwikkeld met koperfolie en gesoldeerd.
Voor deze vlinder is gekozen om het soldeer zwart te patineren waardoor de mooie kleuren glas nog beter tot hun recht komen. Ophang ketting wordt mee geleverd.
Maten: 24h x 24 b.


Schitterende in Tiffanystijl handgemaakte raamhanger / suncatcher. Het beroemde marmeren beeld van Michelangelo, Pietà, heeft als voorbeeld gediend waarbij het hoofd van Maria in glas is vervaardigd.Let op het prachtige, strakke soldeerwerk en getordeerde koperen randafwerking. Wordt met ophangketting geleverd. Maat: 29h x 27b cm.

3 foto's met verschillende achtergronden.


GLASPANEEL LENTE

€ 134,95

GLASPANEEL LENTE

€ 134,95

Een prachtig stuk glaskunst. Door de vrolijke kleuren " voel " je de lente. Er zijn 96 stukjes glas uitgetekend, gesneden, geslepen, in de koperfolie gezet en gesoldeerd. Het geheel is afgewerkt met een messing profiel.
Maten: h35cm x b26cm.
Dit paneel wordt met ophangketting geleverd


Een schitterend paard in glas verwerkt waarbij het vakmanschap duidelijk te zien is !!!
Handgemaakte suncatcher Horse is 26 x 27cm. en wordt met ophangketting geleverd. Een prachtige aanvulling van uw interieur deze raamhanger vervaardigd uit hoogwaardig gekleurd glas. Deze suncatcher heeft een messing omlijsting. Het geheel valt onder de categorie glas in lood/Tiffanystijl en is zeer nauwkeurig afgewerkt.


Raamhanger van glas.
Een schitterende handgemaakte kleurige suncatcher/raam-wandhanger van het konijntje Stampertje uit de Disneycollectie van Jewels Delight.
Het glas is zorgvuldig aan elkaar gesoldeerd middels een tin/loodverhouding 60/40 en koperfolietechniek waarna gepatineerd in een zwart/bronzen afwerklaag. De randafwerking bestaat uit getordeerd koperdraad inclusief ophangketting.
Maat: h29cm. x b26 cm.


Sunny Buddha is een volledig met de hand vervaardigde raamdecoratie welke is uitgevoerd in glas-in-lood (kathedraalglas), heeft een formaat van 28x32cm., en is voorzien van een bronzen ophangketting. De schitterende afbeelding van Buddha is eveneens met de hand op glas geschilderd met speciale glasverf welke een nabehandeling in de oven heeft gekregen. De randversiering is uitgevoerd in koperdraad. Het geheel is zeer vakkundig gesoldeerd middels een tin-loodverhouding 60/40., en voorzien anti-oxydatie.


TOETANCHAMON

€ 224,95

TOETANCHAMON

€ 224,95

Schitterend glaspaneel met handgeschilderde afbeelding van Toetanchamon. Dit unieke kunstwerk bestaat uit diverse Spectrum kleurcombinaties met messing omlijsting. Het glaswerk is verbonden middels de koperfolie/soldeertechniek in Tiffanystijl, waarna gepatineerd. Het glaspaneel met de afbeelding is in de oven afgehard waardoor de verf supersterk en zelfs vaatwasserbestendig is.! Ook tegen een lichte wand komt deze glaskunst tot zijn recht en past in ieder interieur. Let ook eens op de fijne details van Toetanchamon.