WEBWINKEL » KERSTMIS

ONZE KERSTARTIKELEN ZIJN OOK VERKRIJGBAAR VIA BOL.www.bol.com/nl/b/jewels-delight/14331846


Glazen miniatuur met prachtige gekleurde decal van een kerstboom. Deze zit in het glas versmolten en is krasvast. Kan met een vochtige doek schoon gemaakt worden. De zilverkleurige houten standaard (ezel) wordt erbij geleverd. Je kan het ook ophangen er is een klein koperkleurig haakje aan de achterkant bevestigd. Maat: 6.5b cm. x 8.5 h cm.


MINIATUUR GANS

€ 27,50

MINIATUUR GANS

€ 27,50

Glazen miniatuur met prachtige gekleurde decal van kerst ganzen. Deze zitten in het glas versmolten en zijn krasvast. Kunnen met een vochtige doek schoon gemaakt worden. De goudkleurige houten standaard (ezel) wordt erbij geleverd. Je kan het ook ophangen er is een klein koperkleurig haakje aan de achterkant bevestigd. Maat: 9b cm. x 8.5 h cm.

Romantisch windlicht gemaakt van diverse lichtdoorlatende kleuren glas. De cirkels in het midden van de 4 panelen is helder glas. Het soldeerwerk is zwart gepatineerd wat een zeer luxe uitstraling geeft. Ook de houten inzet is handgemaakt en in de beits gezet. De onderkant is voorzien van viltendopjes om krassen te voorkomen.

Maat glas: 10b x 13h cm.

Maat inzet: 13.7cm.


Prachtige rode en blauwe glazen arreslee handgemaakt, incl. het onderstel. Het soldeerwerk is prachtig gedaan, let op de mooie versiersels. Aan de slee 2 zilverkleurige belletjes om het kerst gevoel compleet te maken. Mee geleverd een mooi houder om een waxinelichtje in te doen. Deze is nodig om te voorkomen dat het spiegelglas op de bodem barst.
Maat: L14cm x B11.5cm x H9cm.


Een schitterende combinatie van schilderen en glaskunst. De glazen cirkel is 7,8cm en omlijst met een loodstrip. 

Het verfwerk is in de oven geweest om te harden en kan met een vochtige doek worden afgenomen.

He kleine goudkleurige ezeltje (12.5cm h) wordt erbij geleverd, zo kunt u dit kleine kunstwerkje gelijk neerzetten.

Slechts 1 exemplaar !!


Een geweldig stukje glaskunst ! Er zijn 7 driehoeken op zo'n manier in elkaar gezet dat vanuit iedere hoek het er anders uitziet. De bodem is van spiegelglas waardoor het lijkt of het een gesloten object is. Alle randen zijn afgewerkt met getordeerd (gedraaid) draad. De onderzijde is voorzien van vilt dopjes om beschadigingen te voorkomen. Om barsten in het glas te voorkomen gebruik altijd het bijgeleverde waxinehoudertje. Maat: 8.5cm. hoog x 10cm. breed .

In 2 kleuren leverbaar !!


Super idee om als cadeautje te geven !! Er is maar 1 exemplaar van. Maar zelf houden kan ook. De sneeuwpop is gemaakt van glas d.m.v. glasfusing (glas smelten). Hij staat op een houten standaard omgeven door groen, sneeuw en zilverkleurige kralen om het geheel een kerst sfeertje te geven. Frosty kan ook uit het houten blokje gehaald worden.

Maat standaard: 11 x 7.5 cm. Pop: 9 x 4.5 cm.


Diverse glazen kerst artikelen in de vorm van een kerstbal. Deze zijn deels gemaakt in Tiffany stijl (koperfolie) en d.m.v. glasfusing. Dit zijn de"kraaltjes" gesmolten in de glasoven. De bedels zijn van metaal en voor de versiering met draad is 0.8mm verzinkt koperdraad gebruikt. Van ieder exemplaar is er maar 1 gemaakt. Leuk om cadeau te geven !!

Maat: 7.5b x 9.5h cm.


OORBELLEN STAR

€ 11,00

OORBELLEN STAR

€ 11,00

Set prachtige oorhangers, handgemaakt. De witte kraal met de goudkleurige streep is van glas. De kleine filigraan kraaltjes en sterretjes zijn van metaal. Bijgeleverd doorzichtige kunststof stoppertjes.

Totale lengte: 7cm.


KERSTBOOM JOY

€ 12,50

KERSTBOOM JOY

€ 12,50

Moderne glazen kerstboompje gemaakt d.m.v. het smelten van glas (glasfusing). Het rode lint geeft het geheel een "kerstige" uitstraling, haakje eraan en hij kan zo de boom in. Ook als kerst cadeau is dit ornamentje heel bijzonder om te geven. Maat boom: 5b x 7h cm.

Lint: 8cm.


Schattige glazen kerst ornamentjes handgemaakt in onze atelier.

Aan de zilverkleurige bail kan je een haakje plaatsen of kerstlint en in de boom hangen. In een kerststukje zullen deze vogeltjes zeker opvallen. Maat: 7 x 8 cm.

Van elk vogeltje is slechts 1 exemplaar gemaaktUit eigen atelier! Slechts 1 exemplaar maken wij per artikel, zo ook deze lila/blauwe glazen kerstboom. Hij is 5.5b x 7h cm en heeft een kleine goudkleurige ball chain om aan op te hangen. (7.5cm.)


Handgemaakte glazen ster met 12punten. De kleuren zijn wit, transparant blauw en groen. De kraaltjes zijn ook handgemaakt. Het geheel is in de glasoven gefused (versmolten). Het ophangkoordje is grijs faux satijnkoord 8.5cm. lang.

Maat ster:7cm.


Kleine kerstlaarsjes die perfect in de kerstboom kunnen. Ook als cadeau zijn deze glazen ornamentjes uniek on te geven. Ieder laarsje is handgemaakt en gefused (glas smelting) in de glasoven. De feestelijke afwerking is gedaan met diverse soorten kraaltjes. 


STER BLAUW

€ 14,95

STER BLAUW

€ 14,95

Prachtige 12 puntige glazen ster in de kleuren donker blauw en transparant groen. In het midden 3 kleine (ook handgemaakt) kraaltjes. Om op te hangen is gebruik gemaakt van een zilverkleurige bail en blauwe baal chain ophang ketting. Ster maat: 8cm. Ketting: 7cm.


Zwarte oorhangers met rode druppel kralen, zilverkleurige metalen filigraan kraaltjes en bedels in de vorm van een blaadje. Geleverd met doorzichtige kunststof stoppertjes.

Totale lengte: 8cm.


Klaar om op te hangen dit handgemaakte unieke kerst ornament. Het boompje is 5.5b x 7.5h cm en het rode ophanglint is 7.5cm.

Voor 15:00 besteld wordt dezelfde dag verzonden.


Deze kerstbeestjes zijn gemaakt van glas d.m.v. fusing (smelten) waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale glasoven. Om op te hangen is een gevlochten rood /rood wit satijnen koord gebruikt. Maat: 3.5 x 5.5 cm excl. koord.


KERST VOGELTJE

€ 12,50

KERST VOGELTJE

€ 12,50

Schattige glazen ornamentje gemaakt d.m.v. glasfusing, het smelten van glas. Let op het kleine rode hartje !! De bevestiging is versierd met diverse kraaltjes en een stevig oogje om op te hangen met b.v. mooi kerstlint.

Vogel maat: 6b x 7.5h cm.

 


Handgemaakte glazen ster met 12punten. De kleuren zijn  transparant rood en groen. De kraaltjes zijn ook handgemaakt. Het geheel is in de glasoven gefused (versmolten). Het ophangkoordje is rood/wit faux satijnkoord 6cm. lang.
Maat ster:7.5cm.


Armband geregen op kwaliteit elastiek. De rode kralen (8mm) zijn glas en de goudkleuige kraaltjes zijn rocailles. Een diabolo tussenstuk maakt het geheel af. Klaar voor de feestdagen met deze schattige glas cabouchon goudkleurige / zilverkleurige oorhangers. Het formaat is 10mm. Heel leuk om cadeau te geven !! 7 verschillende modellen

Lengte: 3.5cm.


Handgemaakte glazen ster met 12punten. De kleuren zijn lichtblauw, transparant blauw en groen. De kraaltjes zijn ook handgemaakt. Het geheel is in de glasoven gefused (versmolten). Het ophangkoordje is groen faux satijnkoord 7cm. lang.
Maat ster:7cm.


KERSTBOOM OLAF

€ 12,50

KERSTBOOM OLAF

€ 12,50

Lief klein glazen kerstboompje met houten standaard. De boom is handgemaakt waarbij al het glas met de hand is gesneden en 10 uur gefused (versmolten) in een glasoven. Een uniek kerst accessoire, ook heel leuk om als cadeau te geven. Maat: 5.5 x 6.5 cm.


STER BLAUW

€ 12,95

STER BLAUW

€ 12,95

Unieke glazen ster, handgemaakt in Tiffany stijl. In het midden een glaskraal gemaakt d.m.v. glasfusing waarin een goudkleurige sneeuwvlokje in het glas is versmolten. Op de punten van de ster zit een bolletje soldeer, dus geen scherpe stukjes. Van punt tot punt is de ster 11cm.


Schitterend en unieke transparant glazen handgemaakte waxinelichthouder in de vorm van een arrenslee. Deze is brons gepatineerd. Ook de koperen glijders zijn handgemaakt en gebogen. Dus als u op zoek bent naar een bijzonder kerstcadeau dan bent u bij Jewels Delight aan het goede adres. Een juweeltje in uw interieur!
Wederom een uniek product uit ons glasatelier.


Deze oorhangers zijn gemaakt met prachtige groene glaskralen en mooi bewerkte cloisonne kraaltjes (5mm). Een feestelijk setje oorbellen.
Cadeau idee?
Lengte:5.5cm.


Opvallend setje oorhangers gemaakt met rode glaskralen. De goudkleurige tussenzetsels en sterretjes zijn van metaal. Lengte: 5cm.


Het lila en blauwe glas zijn glanzend, het groen is mat. De "kerstballetjes"zijn ook van glas en handgemaakt in de glasoven. Om direct op te hangen is een kleine zilverkleurige ball chain (7cm) bevestigd. Maat boom: 6b x 7.5h cm.

Misschien leuk om als cadeautje te geven?!


OORBELLEN ICE

€ 10,75

OORBELLEN ICE

€ 10,75

Chic en elegant !!
Klein maar fijn. De vierkante kraaltjes zijn van glas (6mm) , de ronde zijn mooi bewerkte cloisonne kraaltjes (5mm) .
Lengte:5cm.