WEBWINKEL » BLOG

Welkom op de blog pagina van Jewels Delight

 

 


Feestelijke vrolijke glas oorhangers met goudkleurige decal.  De ster is in het glas versmolten en is dus slijt vast. Er is enkel glas gebruikt en is slechts 3mm dun en weegt 3 gram. Meer variaties van deze oorbellen zijn verkrijgbaar !!  Klik hier : OORBELLEN


Een combinatie van glas  verf en fusing. Deze speciale verf gaat na opbrengen 10 uur in de glasoven. Het glas is ultra dun, 3mm waardoor het sieraad er chique uitziet. Meer variaties volgen binnen kort.

Volg ons voor updates: www.facebook.com/JewelsDelight


Alvast een kleine herinnering, zondag 10 mei Moederdag.

Wij hebben een mooie collectie armbanden van Miyuki kraaltjes, glaskralen, gevlochten en veel meer. Kijk op de pagina er zit misschien wel een leuk cadeau bij !!

Klik hier : ARMBANDEN

 

 


Een heel mooi ontworpen glaspaneel en schitterend gesoldeerd met een getordeerde rand. 

Het nieuwste glaswerk gemaakt door Cees.

 Klik hier SUNCATCHERS/GLASPANELEN

 


Een serie prachtige glazen sleutelhangers gemaakt met zowel afbeeldingen als leuke teksten. Super leuk als cadeautje te geven.

Klik hier HEBBEDINGETJES

 


Op zoek naar een origineel cadeau? Wat dacht je van een glaspaneel voor de kinderkamer. Wij maken deze in opdracht zoals deze Woezel voor een echte Woezel & Pip fan. Wil je vrijblijvend informatie, mail ons en wij helpen jou graag verder. info@jewelsdelight.nl


Mooie opdracht voor de verjaardag van Maud mogen maken.