WEBWINKEL » OORBELLEN

De oorbellen worden geleverd met een mat zwart cadeau doosje !!


OORBELLEN 2020

€ 13,50

OORBELLEN 2020

€ 13,50

Super leuke oorbellen handgemaakt in de glasoven.

De afbeeldingen (hart) zit in het glas versmolten en gaat er niet af. Het glas is ultra dun (3mm) voorzien van een zilverkleurige bail en oorhaakjes. Je krijgt er kunststofdoorzichtige stoppertjes bij geleverd.

Ook verkrijgbaar op geel met palmboom


Zacht groene glazen oorbellen met goudkleurige sterren in het glas versmolten. Het glas is slechts 3mm en heeft een goudkleurige bail met oorhaakjes. Natuurlijk krijg je er doorzichtige kunststof stoppertjes bij geleverd.

Ook verkrijgbaar in het wit !!


Sale!

OORBELLEN STARS

€ 9,95 € 7,50
Sale!

OORBELLEN STARS

€ 9,95 € 7,50

Leuke oorhangers gemaakt van diverse tinten roze rocailles. Onderaan is een klein zilverkleurige metalen sterretje bevestigd. Lengte: 7cm.


Sale!

OORBELLEN SERING

€ 9,95 € 7,50
Sale!

OORBELLEN SERING

€ 9,95 € 7,50

Verlijdelijke set oorbellen gemaakt van mooi beschilderde keramische kralen (10x8mm), rode en zilverkleurige rocailles.

Uniek setje, heel leuk om als presentje te geven


Sale!

OORBELLEN JASMIJN

€ 9,95 € 7,50
Sale!

OORBELLEN JASMIJN

€ 9,95 € 7,50

Uitermate leuke en aparte oorsieraden. De grote kralen (10x8mm) zijn keramisch en prachtig beschilderd. De zilvergekleurde kraaltjes zijn rocailles de de blauwe zijn Miyuki kraaltjes maat 11/0. Doorzichtige stoppers worden erbij geleverd.


Sale!

OORBELLEN LOTUS

€ 9,95 € 7,50
Sale!

OORBELLEN LOTUS

€ 9,95 € 7,50

Zilverkleurig oorbellen gemaakt met kleine rocailles en prachtige ovale keramische kralen van 10mm x 8mm. Deze zijn schittered geschilderd.


Opvallend setje oorbellen in goudkleur.  Gemaakt van rocailles, filigraan kralen en glas facet kralen. Geleverd met 2 doorzichtige stoppertjes. Lengte: 7cm.


OORBELLEN STAR

€ 11,00

OORBELLEN STAR

€ 11,00

Set prachtige oorhangers, handgemaakt. De witte kraal met de goudkleurige streep is van glas. De kleine filigraan kraaltjes en sterretjes zijn van metaal. Bijgeleverd doorzichtige kunststof stoppertjes.

Totale lengte: 7cm.


Zwarte oorhangers met rode druppel kralen, zilverkleurige metalen filigraan kraaltjes en bedels in de vorm van een blaadje. Geleverd met doorzichtige kunststof stoppertjes.

Totale lengte: 8cm.


OORBELLEN ICE

€ 10,75

OORBELLEN ICE

€ 10,75

Chic en elegant !!
Klein maar fijn. De vierkante kraaltjes zijn van glas (6mm) , de ronde zijn mooi bewerkte cloisonne kraaltjes (5mm) .
Lengte:5cm.


Handgemaakt in eigen atelier! Feestelijke goudkleurige oorhangers. De rode staafjes zijn van glas, kleine goudkleurige rocailles en metalen halve maantjes zijn gebruikt.
Leuk om cadeau te geven !


Opvallend setje oorhangers gemaakt met rode glaskralen. De goudkleurige tussenzetsels en sterretjes zijn van metaal. Lengte: 5cm.

Elegant handgemaakte oorhangers van paarse glas kralen waarbij de 2 kleine facet kraaltjes zijn. Tegen het licht gehouden zijn de kralen doorzichtig. Tussen de glaskralen zitten er kleine zilverkleurige kraaltjes.
Lengte: 6cm.


Deze oorhangers zijn gemaakt met prachtige groene glaskralen en mooi bewerkte cloisonne kraaltjes (5mm). Een feestelijk setje oorbellen.
Cadeau idee?
Lengte:5.5cm.


Hand gemaakte zilverkleurige , gestreepte oorhangers afgewerkt met crystal resin, deze hars geeft een mooie glans. Maat: 12mm.


Mooie zilverkleurige oorhangers met zwarte spacer en kraal. (8mm). Lengte:6cm.


Bijzondere oorbellen, handgemaakt van glas. Een "one of a kind" setje waardoor het een uniek sieraad is en ook heel speciaal om als cadeau te geven. De vierkantjes zijn 2.5 x 2.5cm. en in het midden een metalen bedeltje van een Buddha in een handje.


Oorhangers met resin.
Fel geel gekleurde oorbellen met prachtige blauwe vlinder die afgewerkt is met crystal resin. Maat oorbel: 14mm


Mooi setje oorhangers gemaakt met glazen Miyuki kraaltjes, maat 11/0, waarbij de kleuren op elkaar zijn afgestemd. Totale lengte: 12,5cm.


Zwarte oorhangers met zilverkleurige engel bedel. Lengte 4cm. Handgemaakt in eigen atelier.


Deze glazen oorhangers zijn met de hand gesneden, bewerkt en in de glasoven gefused. Het zijn 2 lagen wit, met een diepblauw driehoekje dat in het glas is versmolten. Maat: 1.5 x 1.5cm. De haakjes zijn goudkleurig.


De mooie vlinders hangen aan een metalen staafje die met een klein ringetje is bevestigd aan de zilverkleurige oorhaakjes. Lengte: 7.5cm.
Handgemaakte in eigen atelier.


Set zilverkleurige oorhangers met 2 prachtige licht blauwe stras steentjes en metalen bedeltje "Joy".


Houten oorbellen (1.5cm) met zilverkleurige haakjes. In de oorbel zit mini ballchain met kleine stras afgegoten met crystal resin voor een fraaie glans.


Lila / paarse Miyuki glas kraaltjes en de grotere zijn acryl. De afwerking is gedaan met 2 hart bedels. Breedte:2cm. Lengte: 8cm.


Prachtige set oorhangers van glas, handgemaakt. Op het zwarte glas zit een diep blauw driehoekje versmolten. Maat :1.4 x 1.4 cm.
Het oorhaakje is goudkleurig.


In onze atelier gemaakte zilverkleurige oorhangers met hondenpootjes met stras op een zwarte achtergrond. Het geheel is afgegoten met crystal resin.


Zilverkleurige oorhaakjes met daaraan zwarte/witte metalen vlinders. Er tussen zit een metalen veer. Lengte: 8cm.


Handgemaakte oorsieraden. In de zilverkleurige metalen ovaal (4x2cm) zit een metalen roos. De oorhaakjes zijn ook zilverkleurig.


Set oorhangers gemaakt van faux suède en zilverkleurige baalchain ketting. Deze zijn bevestigd aan een zilverkleurige tussenzetsel. De totale lengte is 14.5 cm.


Handgemaakte oorhangers van 3 kleuren glas. Onderkant blauw, 2e laag wit en daarop een strookje rood glas. Maat: 1.7 x1.7cm.
Het oorhaakje is goudkleurig.


Een leuke set van 5 paar oorhangers. Deze hebben allemaal een andere kleur gemaakt met Crystal resin. De maat is 5mm en de oorhaakjes zijn zilverkleurig.


Set oorringen (6cm) met diverse tinten blauwe houten kralen. Deze kralen zijn van zeer goede kwaliteit en kleur vast. Het woord HOPE hangt als bedeltje aan de oorringen.


Set zilverkleurige vierkante cabochon oorstekers met vlinder / bloem motief. Er zit een set metalen en doorzichtige kunststof stoppertjes bij.Kleine ronde zilverkleurige oorstekers met de afbeelding van een engeltje met toeter. Alles is afgegoten met Crystal resin, mooie heldere hars. Maat: 10mm.
Geleverd met kunststof, transparante stoppertjes.


Setje zilverkleurige oorstekers van 10mm met afbeelding van een groen appeltje, afgewerkt met crystal resin. Er zitten 2 transparante, kunststof stoppertje bij.


Setje zilverkleurige vierkante oorstekers met een metalen bijtje die op een rood/roze achtergrond is overgoten met crystal resin.


Set zilverkleurige oorstekers met een afbeelding van een lief kleine katje op zwarte achtergrond. Door het afgieten met crystal resin is de afbeelding mooi, helder en glanzend. Bijgeleverd 2 heldere, kunststof stoppertjes.


Handgemaakte ivoorkleurige glazen oorknopjes. Deze zijn gemaakt d.m.v. glasfusing (het smelten van glas). Maat: 10mm en worden geleverd met metalen stoppertjes.


Zilverkleurige oorstekers met de afbeelding van een dolfijn. Deze is afgegoten met Crystal resin wat een mooie glans geeft. Er worden 2 setjes stoppertjes bijgeleverd, metalen en transparante kunststof stoppers. Maat: 11mm.


Zilverkleurige vierkante oorstekers met vintage afbeelding van kleurrijke rozen. Deze zijn afgewerkt met crysyal resin wat een mooie glans geeft. Bijgeleverd transparante kunststof stoppertjes.


Kleine oorknopjes, 10mm, met frisse afbeelding van een palmboompje afgegoten met crystal resin wat een mooie glans geeft. Wordt geleverd met doorzichtige kunststof stoppertjes.


Zwart glas versmolten op groen waarna de zilverkleurige libelle (decal) op het glas wordt geplaatst en nog 1x in de glasoven gaat. Er zitten 4 stoppertjes bij, 2x metaal en 2x kunststof.

Een zeer bijzonder setje !!


De glazen steentjes van dit mooie setje oorstekers zijn handgemaakt d.m.v. glasfusing. Deze zijn bevestigd in zilverkleurige cabochon houders met opstaand randje. De stoppertjes zijn van transparant kunststof.


Schitterende set bestaande uit oorhangers met bijpassende glashanger. Op de zwarte ondergrond is het prachige dichroic glas gesneden en gefused in de glasoven.  De oorhangers zijn 10x10mm, de hanger 22x12mm. Een bijzonder elegant, uniek en opvallende sieraden set.