WEBWINKEL » SIERADEN SETS

Een set met armband en oorstekers handgemaakt van glas. De zilverkleurige armband bestaat uit 10 zwart en rode glazen knopjes, gemaakt d.m.v. glasfusing. Lengte 17,5cm. De stekertjes hebben een zwart knopje (8mm) en zijn voorzien van een transparante, kunststof stoppertjes.  


Een set met armband en oorstekers handgemaakt van glas.
De zilverkleurige armband bestaat uit 11 lichtblauw, en gemêleerde knopjes, gemaakt d.m.v. glasfusing.
Lengte 19,5cm.
De stekertjes hebben een gemêleerd knopje (8mm) en zijn voorzien van een transparante, kunststof stoppertjes.


Unieke set van glashanger met bijpassende oorhangers. Deze zijn hand gemaakt d.m.v. glasfusing, het smelten van glas in een speciale oven. De glashanger is 3 x 2cm met een zilverkleurige snake ketting (45cm). De oorhangers zijn 2 x 2cm.


Schitterende set bestaande uit oorhangers met bijpassende glashanger. Op de zwarte ondergrond is het prachige dichroic glas gesneden en gefused in de glasoven.  De oorhangers zijn 10x10mm, de hanger 22x12mm. Een bijzonder elegant, uniek en opvallende sieraden set. 


Een leuke set van 5 paar oorhangers. Deze hebben allemaal een andere kleur gemaakt met Crystal resin. De maat is 5mm en de oorhaakjes zijn zilverkleurig.


Een set van 2 glashangers, handgemaakt d.m.v.fusing, met bijpassende zilverkleurige ketting 60cm. met stevige karabijn sluiting. Een leuk cadeau idee unieke setje!


Leuke set van 4 armbanden gemaakt van imitatie satijnkoord in de kleuren roze, grijs, blauw en turquoise. Alle 4 zijn afgewerkt bijpassende stras steentje, eindkapjes en karabijnsluiting. Lengte: 17.5cm.


Setje van twee elastische armbanden (past altijd) in de kleuren blauw en roze met bijpassende kwastje en goudkleurige bedels. Het elastiek voelt zacht aan en is 5mm. breed. Een trendy zomers setje.


Set van 2 armbanden waarbij 1 met schuifknoop en de ander van elastiek, passen dus altijd. De schuifknoop armband is gemaakt met satijnkoord en een zeer goede kwaliteit houten kralen en metalen tussenzetsel met de tekst "Where there's a will there's a way. Het elastieken armband heeft een zilverkleurig bedeltje in de vorm van een hartje.


Twee armbanden, 1 van roze satijnkoord met zwarte acryl kralen en metalen tussenzetzel met de tekst DANCE. Door de schuifknoop past deze altijd. De imitaitei leren armband heeft 3 schuivers en een gesp sluiting.


Een set met armband en oorstekers handgemaakt van glas.
De zilverkleurige armband bestaat uit 10 zwart en lila glazen knopjes, gemaakt d.m.v. glasfusing.
Lengte 17,5cm.
De stekertjes hebben een zwart knopje (8mm) en zijn voorzien van een transparante, kunststof stoppertjes.


Twee armbanden van pu leer ( geen dierlijk materiaal gebruikt) met pin / gat sluiting. Lengte: 19.5cm.