MIYUKI MATEN

Gepubliceerd op 27 oktober 2023 om 15:46

 

Het is geen geheim dat ik graag met de glazen Japanse Miyuki kralen werk.

Waarom, omdat de kralen altijd exact de dezlfde maat hebben en bij o.a. het weven / rijgen van armbanden is dit wel iets wat duidelijk zichtbaar is als de maten onderling verschillen. Persoonlijk vind ik dat niet zo mooi.

De maten die ik gebruik zijn : 11/0  rijggat 0.8mm,  8/0 rijggat 1.2mm en          6/0 rijggat 1,6mm.

Ook zijn er enorm veel kleuren en variaties in deze kraaltjes waar ik best wel hebberig van wordt als ik een bestelling doe. Ik moet wel  toegeven dat het een steeds grotere uitdagenig wordt om met 11/0 te werken.

Er is ook nog een nog een maat 15/0 rijggat 0.6 maar daar waag ik mij niet aan. Check onze Miyuki sets !!

Sets

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.