WEBWINKEL » ARMBANDEN

Leuke hippe trendy armbanden op stevig zwart(18cm) elastiek.

De wit en grijze zijn met een zeer goede kwaliteit houten kralen gemaakt.

De zwarte is een combinatie van houten(roze) en acryl(zwart) kralen.

De rode is gemaakt met glas facet kralen.

Bij alle 4 zijn de oogjes en bedels rose goud gekleurd.


ARMBAND DELHI

€ 11,75

ARMBAND DELHI

€ 11,75

Trendy armband geregen op stevig zwart elastiek. De houten kralen zijn 10mm, glanzend en hebben verschillende motiefjes. Tussen de kralen zitten brons kleurige metalen tussenzetsels.

De zilverkleurige bedel heeft aan beide zijden een afbeelding van een Boeddha.

Maat: 20cm.


Deze armband is gemaakt op memory wire wat mooi zijn ronde vorm behoud. De 10mm. kralen zijn van glanzend hout met verschillende motieven. De zilverkleurige tussenzetsels zijn van metaal en aan 1 uiteinde zit een klein stras steentje. 


Diverse stoere pu leren armbanden in diverse uitvoeringen en zeer gunstig geprijsd.

Wit gebloemd met magneet sluiting    18cm

Zwart gebloemd met karabijn sluiting 17cm

Bruin met magneet sluiting 18cm.

Rood met karabijn sluiting  17cm.

Zwart gestreept met magneet sluiting 18cm.

 


Miyuki 11/0 glas kraaltjes zijn gebruikt voor deze armband, gemaakt op een weefraam. De combinatie van donker blauw en goud kleurige kralen geeft dit sieraad een chique uitstraling. De afwerking is met goud kleurige tubes en karabijn sluiting. Lengte incl. sluiting: 22cm.


Deze armband is gemaakt van memory wire, draad dat zijn vorm behoud. Super makkelijk om en af doen. Rode rocailles voeren de boven toon en er is gebruik gemaakt van diverse passende kleuren en diverse maten rocailles om er een vrolijk sieraad van te maken. Een metalen bedel in de vorm van een hartje met de tekst I Love You maakt deze armband klaar om te dragen of misschien wel een leuk cadeautje voor je geliefde.


ARMBAND EMILY

€ 11,95

ARMBAND EMILY

€ 11,95

De mooie glanzende kralen zijn van glas (1.1 x 2.2cm) en de kleine kraaltjes zijn zilverkleurige rocailles. Geregen op stevig sieraden elastiek past de armband om elke pols. Zoals al onze sieraden is hier ook slechts 1 exemplaar van gemaakt.


Armbanden gemaakt van matte houten kralen (6mm) met metalen tussenzetsels en Boeddha hoofdje. De kleine kraaltjes zijn rocailles. Beide armbanden zijn geregen op stevig sieraden elastiek en past dus om ieder pols.

Er zijn 2 variaties: groen/zilverkleurig en bruin/goudkleurig.


Armband geregen op kwaliteit elastiek. De rode kralen (8mm) zijn glas en de goudkleuige kraaltjes zijn rocailles. Een diabolo tussenstuk maakt het geheel af. 


2 kleuren houten kralen (8mm) geregen op dubbel elastiek met mooie metalen boeddha bedel. Maat:17cm.Sale!

ARMBAND LIZA

€ 13,75 € 10,00

ARMBAND LIZA

€ 13,75 € 10,00

Mooie tijdloze armband in de kleuren mat zwart & wit. De kralen zijn acryl en de tussenzetsels zijn metaal. De afwerking is een bewerkte karabijn sluiting en verlengketting De armband is 19cm + 3.5cm verlengketting.


ARMBAND JACK

€ 8,95

ARMBAND JACK

€ 8,95

PU leren armband
Zwart PU leren armband, 22cm. lang en 10mm breed. De magneetsluiting is koperkleurig. Kan heel goeddoor mannen gedragen worden. Bij PU leer is er geen dierlijk materiaal gebruikt.


ARMBAND PENNY

€ 8,75

ARMBAND PENNY

€ 8,75

Lila houten kralen (6mm) geregen op elestiek met kleine goudkleurige boeddha hoofd en tussenzetsels.


ARMBAND JAMIE

€ 8,75

ARMBAND JAMIE

€ 8,75

Groen en grijze 8mm houten kralen geregen op elastiek met 2 goudkleurige boedhha bedels en tussenzetsels. Maat:17cm.


Sale!

ARMBAND SET SUMMER

€ 10,00 € 8,50

ARMBAND SET SUMMER

€ 10,00 € 8,50

Setje van twee elastische armbanden (past altijd) in de kleuren blauw en roze met bijpassende kwastje en goudkleurige bedels. Het elastiek voelt zacht aan en is 5mm. breed. Een trendy zomers setje.


Leuke set van 4 armbanden gemaakt van imitatie satijnkoord in de kleuren roze, grijs, blauw en turquoise. Alle 4 zijn afgewerkt bijpassende stras steentje, eindkapjes en karabijnsluiting. Lengte: 17.5cm.


Sale!

ARMBAND JESSIE

€ 11,75 € 10,00

ARMBAND JESSIE

€ 11,75 € 10,00

Vijf kleurenwaxkoord, deels gevlochten en voorzien van 2 metalen schuivers in de vorm van een bloem. De afwerking zilverkleurige klemmetjes met karabijnsluiting. Lengte: 17cm.


Sale!

ARMBAND MONACO

€ 10,25 € 8,50

ARMBAND MONACO

€ 10,25 € 8,50

Suède koord met kleine steentjes gevlochten en afgewerkt met mooie eindkapjes, karabijnsluiting en metalen tussenzetsel met het woord DREAM gegraveerd. Lengte: 18cm.


Sale!

ARMBAND ELISE

€ 12,75 € 10,75

ARMBAND ELISE

€ 12,75 € 10,75

Kralenarmband
Mooie glanzende glaskralen geregen op sieradenelastiek, met 2 Boeddha hoofdjes en stoere opvallende sluiting. Lengte: 18.5cm.


Wikkelarmband van memorywire met glaskralen in diverse maten en de kleur roze is al hoofd kleur gebruikt. Tussen de kralen 3 koperkleurige boeddha hoofdjes. Deze armband is super makkelijk om te doen !!


Sale!

ARMBAND MILTON

€ 12,00 € 10,00
Sale!

ARMBAND MILTON

€ 12,00 € 10,00

Lichtblauwe armband van zacht en licht katoen met zilverkleurige eindkapjes, bedel en karabijnsluiting. Met een lengte van 21cm. ook zeer geschikt voor heren.


Sale!

ARMBAND BEN

€ 12,00 € 10,00
Sale!

ARMBAND BEN

€ 12,00 € 10,00

Donkerblauwe armband van heerlijk zacht en licht katoen met goudkleurige eindkapjes, Boeddha bedel en karabijnsluiting. De lengte is 21.5 cm dus ook zeer geschikt voor heren.


ARMBAND HOPE 2

€ 15,00

ARMBAND HOPE 2

€ 15,00

Strakke moderne wikkelarmband gemaakt met memorywire. Super makkelijk om en af doen. De 7mm kraaltjes zijn van natuursteen en de hartjes zijn acryl. De kleine ronde "hope" bedel is van metaal. Past makkelijk 2x om de pols.


ARMBAND 9MM

€ 16,95

ARMBAND 9MM

€ 16,95

Gevlochten leren armband.

Een bijzondere armband, in Kumihimo stijl gevlochten met echt leer in de kleuren zwart en bruin.
De eindkappen zijn 9mm. patroonhulzen voorzien van een goudkleurig karabijnsluiting. Lengte: 22cm.


Kumihimo gevlochten armband
Super hippe gevlochten armband in diverse vrolijke kleuren. Er is gebruikt gemaakt van suèdekoord dat heel comfortabel om de pols zit.
De sluiting is een zilverkleurig kapittelslotje in de vorm van een hartje. De twee kwastjes kunnen d.m.v. een karabijnslotje ook verwijderd worden.


Leuk en trendy imitatie suède roze wikkelarmband, gaat 2x om de pols. Deze is versierd met roze en zilverkleurige strass en studs. De sluiting is verstelbaar door de 3 stevige .drukkers Lengte 40cm . Breedte: 2cm.


ARMBAND BLACK

€ 10,50

ARMBAND BLACK

€ 10,50

Een combinatie van Kumihimo en Miyuki glaskraaltjes. Bij deze armband zijn de kraaltjes meegevlochten op zwart rijgdraad.
Aan de armband hangt een gesloten ring met 2 bedels, een opengewerkt hartje en een vlinder met de tekst"created for you".
De afwerking is uitgevoerd met eindkapjes en een karabijnslotje, zilverkleurig. Lengte : 19cm.


ARMBAND CANDY

€ 8,95

ARMBAND CANDY

€ 8,95

PU leren armband met vrolijk bloemen dessin en roze kunststof click sluiting.
Maat: B 10mm x L 18.5cm


Sale!

ARMBAND CANNES

€ 15,00 € 10,00
Sale!

ARMBAND CANNES

€ 15,00 € 10,00

Set van 4 rekarmbanden gemaakt van diverse soorten kralen in lichte kleuren stuk voor stuk passend bij elkaar. Past altijd en is zeer makkelijk om te doen.


PU leren armband met rode kunststof click sluiting. De armband is 18.5 cm lang en 10mm breed.


Armband gevlochten op een schijf Kumihimo stijl met koperkleurige Buddha hoofd.
Leuke combinatie van paars met een enkele streng roze er doorheen gevlochten. Afwerking is zilverkleurig en het Boeddha bedeltje is koperkleurig. Het ringetje waar de bedel aan vast zit kan er zo nodig worden afgeschoven waarna u hem als kettinghanger kunt gebruiken! Lengte: 19,5cm.


Opvallende armband gevlochten in Kumihimo stijl. Er is gebruik gemaakt van diep paars katoensatijn met 1 streng zwart er doorheen gevlochten. De bedel is een hartje met de tekst "I love you". Het geheel is afgewerkt met eindkapjes en een karabijnslot. Lengte:21cm.


ARMBAND DREAM

€ 9,50

ARMBAND DREAM

€ 9,50

Armband gemaakt van PU leer. Dit is leer waar geen dierlijke stoffen in zijn verwerkt. De armband is voorzien van 2 bedeltjes (hartje+boeddha) hangend aan een gesloten ring. De de pin / gat sluiting geeft dit sieraad een chic uiterlijk. Lengte: 18.5cm.


Kumihimo gevlochten armband.
Kumihimo armband (Japanse vlechttechniek) in de kleuren wit,roze en zwart.
De mooie ronde vlecht methode geeft de armband een stoere uiterlijk.
Afgewerkt met zilverkleurige eindkapjes en een karabijnsluiting. Lengte: 23cm.


ARMBAND GROEN

€ 7,75

ARMBAND GROEN

€ 7,75

Zilverkleurige armband (8mm br) met 3 vrolijke groene sliders, hartje, kikker en steentje. Lengte armband: 20cm.


Sale!

ARMBAND ELISE

€ 12,75 € 10,75

ARMBAND ELISE

€ 12,75 € 10,75

Kralenarmband
Mooie glanzende glaskralen geregen op sieradenelastiek, met 2 Boeddha hoofdjes en stoere opvallende sluiting. Lengte: 18.5cm.


Sale!

ARMBAND JASMIJN

€ 15,00 € 10,00

ARMBAND JASMIJN

€ 15,00 € 10,00

Mooie in Boho stijl wikkelarmband gemaakt op memory wire. Super makkelijk om je pols te wikkelen. Goudkleur en blauw voeren de boventoon bij dit sieraad.


In de Japanse Kumihimo stijl gevlochten armband van roze katoensatijn met doodskop bedeltje. De uiteinden zijn afgewerkt met eindkapjes en een karabijnsluiting. Lengte:23cm.


Kumihimo gevlochten armband
Drie kleuren satijnkoord zijn gebruikt om deze Kumihimo armband te vlechten. De afwerking is gedaan met goudkleurige eindkapjes en karabijnslot. Er zitten twee kwastjes aan die met een karabijnslotje vast zitten, dus ook makkelijk verwijderd kunnen worden.
Lengte: 20cm.


Een armband op een weefraam gemaakt met Miyuki kraaltjes 11/0 en afgewerkt met tubes.
De Japanse Miyuki kraaltjes zijn gebruikt bij het weven van deze armband. Deze kraaltjes zijn ideaal voor het maken van sieraden vanwege hun perfecte vorm en maat. De glimmende kralen hebben een zilverkleurige kern wat een mooi effect geeft. De armband is 17,5 cm. lang, 2cm.breed en afgewerkt met tubes (buisjes) en een karabijnslotje.


Deze armband is op een weefraam gemaakt met wit en goudkleurige glazen Miyuki kraaltjes maat 11/0.
De afwerking is gedaan met goudkleurige tubes en kapittelslotje in de vorm van een hartje.
Lengte armband: 18.5cm.


Op een weefraam gemaakte armband van glazen Miyuki kraaltjes 11/0.
De kleuren wit, zwart en goud zijn gebruikt. Deze is afgewerkt met goudkleurige tubes en karabijn slotje. L: 16.5 cm B: 2.5cm.


Rood / witte leer gevlochten armband met goud kleurige eindkapjes en karabijn slotje. Er zit ook een verlengketting aan zodat deze om verschillende pols maten past.
Maat: 19-24cm.


Een kleurrijke armband met felle kleuren door het zwart heen verwerkt. De eindkapjes zijn goudkleurig en het goudkleurige slotje is een kapittelsluiting in de vorm van een hartje.
Lengte: 21cm.


Mooi faux wit leren armbandje (8mm) met gesp sluiting voorzien van drie sliders in de vorm van een klein lief muisje, een hartje en rood steentje. De sliders zijn verwisselbaar. Lengte 15 - 19cm.


Sale!

ARMBANS ST. TROPEZ

€ 15,00 € 10,00

ARMBANS ST. TROPEZ

€ 15,00 € 10,00

Set van 4 armbanden in frisse zomerse kleuren. Lekker makkelijk om en af doen deze rekarmbanden en passen altijd.


PU leren armband met gekleurde streepjes en turquoise kunststof click sluiting. De armband is 10mm breed en 16.5 cm lang.


Sale!

ARMBAND SWEETS

€ 12,95 € 10,00
Sale!

ARMBAND SWEETS

€ 12,95 € 10,00

Armband handgemaakt en gevlochten in de Japanse Kumihimo stijl.
Armband van vrolijk gekleurd satijnkoord met als bijzonderheid dat de eindkappen speciaal gemaakt zijn, deze zijn niet te koop. Het zijn lege patroonhulzen .22.
Dikte armband: 5mm.


ARMBAND UTAH

€ 11,00

ARMBAND UTAH

€ 11,00

Mooi gevlochten armband van zachtbruin satijnkoord met een streng wit er doorheen. De afwerking is gedaan met zilverkleurige eindkapjes en karabijnslotje.
Qua lengte kan deze armband ook door heren worden gedragen. Lengte: 22cm.


Stevige bordeaux rode kumihimo armband met goudkleurige afwerking bestaande uit 2 eindkapjes en karabijnsluiting. Lengte: 22,5cm. Deze kleur kan ook door heren gedragen worden.


ARMBAND XL

€ 10,00

ARMBAND XL

€ 10,00

Een stoere brede echt leren armband met kunststof studs in diverse kleuren en vormen. De zilverkleurige sluiting is magnetisch, makkelijk om doen zonder hulp.
Breed: 3.3cm. Lengte: 19,5cm.


Twee armbanden van pu leer ( geen dierlijk materiaal gebruikt) met pin / gat sluiting. Lengte: 19.5cm.


Sale!

ARMBANDEN SET DANCE

€ 12,50 € 10,00

ARMBANDEN SET DANCE

€ 12,50 € 10,00

Twee armbanden, 1 van roze satijnkoord met zwarte acryl kralen en metalen tussenzetzel met de tekst DANCE. Door de schuifknoop past deze altijd. De imitaitei leren armband heeft 3 schuivers en een gesp sluiting.


Twee PU leren armbanden met zeer vrolijke bloemen dessin. De platte armband is 10mm breed en 18cm lang met een paarse kunststof click sluiting. De ronde armband is 18 cm lang en 6mm breed voorzien van een zilverkleurige pin gat sluiting.


Set van 2 armbanden waarbij 1 met schuifknoop en de ander van elastiek, passen dus altijd. De schuifknoop armband is gemaakt met satijnkoord en een zeer goede kwaliteit houten kralen en metalen tussenzetsel met de tekst "Where there's a will there's a way. Het elastieken armband heeft een zilverkleurig bedeltje in de vorm van een hartje.


Mooi, elegant en chic is deze armband, gewoven in een prachtig patroon met Japanse Miyuki glaskraaltjes maat 11/0. Ook de afweking is heel mooi met goudkleurige tubes en karabijnslotje. Lengte: 17,5cm. Breed: 2,3cm.


Een prachtige cuff met een drie kleurige miyuki kralenarmband, op een weefraam gemaakt, erop bevestigd. De cuff heeft een opstaande rand waardoor de glazen kraaltjes mooi opgesloten in de cuff zitten. De goudkleurige kraaltjes geven dit sieraad een chic effect.
De armband is cadmium, nikkel en lood vrij. De maat van de kraaltjes is 11/0.


Een set met armband en oorstekers handgemaakt van glas.
De zilverkleurige armband bestaat uit 10 zwart en lila glazen knopjes, gemaakt d.m.v. glasfusing.
Lengte 17,5cm.
De stekertjes hebben een zwart knopje (8mm) en zijn voorzien van een transparante, kunststof stoppertjes.


Een set met armband en oorstekers handgemaakt van glas.
De zilverkleurige armband bestaat uit 11 lichtblauw, en gemêleerde knopjes, gemaakt d.m.v. glasfusing.
Lengte 19,5cm.
De stekertjes hebben een gemêleerd knopje (8mm) en zijn voorzien van een transparante, kunststof stoppertjes.


Een set met armband en oorstekers handgemaakt van glas. De zilverkleurige armband bestaat uit 10 zwart en rode glazen knopjes, gemaakt d.m.v. glasfusing. Lengte 17,5cm. De stekertjes hebben een zwart knopje (8mm) en zijn voorzien van een transparante, kunststof stoppertjes.  


Wikkelarmband op memorywire (past altijd) met glanzende zwarte kralen met hier en daar een goudkleurige streepje er doorheen. De rode hartjes zijn acryl kralen. De twee bijpassende armbandjes zijn van satijn koord met strassteentje en karabijnsluiting. Lengte: 18cm.