WEBWINKEL » GLASHANGERS

Glashangers worden geleverd met een mat zwart cadeau doosje !!


Sale!

GLASHANGER VIOLET

€ 15,00 € 10,50
Sale!

GLASHANGER VIOLET

€ 15,00 € 10,50

Deze hanger is handgemaakt van glas d.m.v. glasfusing, het smelten van glas in een speciale oven. Een goudkleurige bail met rijggat van 5mm. om je ketting te bevestigen.
Maat 3.5 x 4 cm.


Sale!

GLASHANGER BLADGOUD

€ 12,95 € 11,50
Sale!

GLASHANGER BLADGOUD

€ 12,95 € 11,50

Het blaadje van deze hanger is 22k goud en is in het glas versmolten, dus slijtvast. Dit unieke exemplaar is voorzien van een ophangbail met een rijggat van 4mm.


Deze "warme" glashanger Flame, met lief klein hartje(millifiori) kunt u direct online bestellen, voor uzelf of als cadeau te geven. De hanger is handgemaakt d.m.v. fusing (smelten van glas) en is voorzien van een zilverkleurige ophangoogje.


Stoer, robuust, en uniek is deze handgemaakte glashanger met zilverkleurige ophang bail. Lengte:5.5cm incl. bail. Breed: 2cm.

Glashanger handgemaakt in ons atelier.
In deze mooie blauwe hanger is een muzieksleutel gebrand en voorzien van een zilverkleurige ophang bail met een rijggat van 4mm.


Glashanger met strass.
Een robuuste, kleurige glashanger handgemaakt d.m.v. glasfusing.
De 4 stras steentjes zijn later in het glas verlijmd.
Maat: h 5.3cm b 2cm.


Glashanger gemaakt in de hotpot d.m.v. glassmelting.
Door stringers (dunne glas staafjes) op het glas te plaatsen en in de oven te smelten is deze unieke hanger gemaakt. De hele kleine luchtbelletjes lijken aan de bovenkant eruit te willen en geeft een bijzonder effect. De ophang bail is goudkleuring met een ruim rijggat.


Bijzonder leuke abstacte glashanger.
Prachtig rode glashanger (4x2.5cm.) met een zwart en wit blokje geheel in het glas versmolten. De zilverkleurige, hartvormige bail heeft een rijggat van 1.2 x 5mm.


Hanger van glas met de afbeelding van een dolfijn in het glas gebrand.
De elegante dolfijn is in het glas gefused waardoor de afbeelding slijtvast is. Afgewerkt met een zilverkleurige bail is dit sieraad klaar om te dragen.


D.m.v. glasfusing (verhitting) handgemaakte glashanger in twee kleuren en 2 stras steentjes in het glas verlijmd. De ophangbail is goudkleurig met rijggat van 6mm. Maat hanger:2.5 x 3.5cm,


Glashanger vervaardigd in de Hotpot
Zoekt u een unieke en stijlvolle kettinghanger voor uzelf of om cadeau te geven? Bestel de hanger Bordeaux. Dit sieraad is opgebouwd uit zwart basisglas waar op twee roze driehoekjes zijn gefused middels de tackfuse-methode. Voorzien van een zilverkleurige bail.


Glashanger gemaakt van een bijzonder mooi stuk glas.

Elegantie is de uitstraling van de glashanger Calais. Hij is apart, valt op en ziet er chic uit. Deze hanger is dan ook gemaakt van bijzonder fraai glas en voorzien van een mooie ophang bail. Er zijn meer hangers gemaakt van dit prachtige glas.


Glashanger van schitterend geel glas gefused met Chinees teken in het glas gesmolten.
Dit chinese teken is IN het glas versmolten en is dus slijtvast. Dit sieraad heeft een goudkleurige ophangbail.


D.m.v. glasfusing is deze witte glashanger gemaakt met in het midden een rode diamant vorm. Er is een zilverkleurige bail bevestigd om b.v. een ketting of spang doorheen te rijgen. Maat: 2x2cm. Rijggat : 3x4mm


Handgemaakte glashanger met dichroic dolfijn. Bij verschillende lichtinval wisselt de kleur van de dolfijn. En ruime zilverkleurige bail geeft het geheel een chic uiterlijk. Bijgeleverd 2 verschillende kettingen voor de variatie. De spang is lichtgroen en 46 cm. lang. Het zwarte koord ketting is 52 cm. lang. De hanger is 2.8 x 2.8 cm.


Handgemaakte unieke glashanger. Deze is gemaakt d.m.v. glasfusing. Er zijn 3 lagen glas gebruikt die daarna in de oven zijn gegaan. De zilverkleurige bail is later met UV lijm bevestigd. Maat: 2.5 x 2.5cm.


Deze "warme" glashanger Flame, met lief klein hartje(millifiori) kunt u direct online bestellen, voor uzelf of als cadeau te geven. De hanger is handgemaakt d.m.v. fusing (smelten van glas) en is voorzien van een zilverkleurige ophangoogje.


Zonnige glashanger gemaakt in een glasoven.
Naar de zon verlangen wij allemaal, dus maken wij die gewoon in ons atelier zodat we hem altijd bij ons hebben. Deze kettinghanger is vervaardigd transparant licht/donkerblauw glas met striping.


Deze hanger Gold Star is gefused (het smelten van glas)met zwart opaalglas en een goudkleurige decal in de vorm van een ster. Deze hanger is hand gemaakt.


Glashanger gemaakt in de hotpot d.m.v. glassmelting.
Gekleurde hagelslag, daar lijkt het op, vandaar de naam van dit sieraad. De onderzijde is blauwglas, en daarop is wit glas versmolten. Later zijn de glassnippers erop gegaan en weer is het geheel verhit in de oven. Een goudkleurige bail maakt het geheel af.


Glashanger gemaakt in de hotpot d.m.v. glassmelting.

Een glashanger gemaakt met "tack fuse" d.w.z. dat het glas niet geheel is gesmolten en dus het reliëf goed voelbaar is.


Glashanger met eigen gemaakte decal (afbeelding).
Mooie, vierkant afgeronde glashanger vervaardigd uit wit gefused opaalglas met afbeelding van een vlinder op een bloem.
De afbeelding is gemaakt middels de foto-lasertechniek en meegefused.
Een sieraad om mee gezien te worden!


Glashanger gemaakt met zwartglas met een gecentreerde opening. Het sieraad heeft 6 stras steentjes en een ophangbail.
Een mooi rond gat met daar omheen zwartglas geplaatst in een ruitvorm. Na het fusen zijn er 6 gaatjes gefreesd waarin de stras- steentjes zijn verzonken. De glashanger is voorzien van een zilverkleurige ophang bail.


Driehoekige handgemaakte glashanger.
Elegant en modern is deze glashanger Nancy die is opgebouwd uit een zwarte glasbasis waarover een rose-witte striping driehoek is gefused.
De hanger is voorzien van een zilverkleurige bail.


Zoekt U een mooie hanger voor de beste prijs? Bestel deze kettinghanger Orleans. De hanger bestaat uit een basis van zwart opaalglas met een glasfusing van twee langwerpige striping. Hij is voorzien van een zilverkleurig ophangoogje.


Het witteglas is in kleine strookjes rond een cirkel geplaatst en in de Hotpot gezet om te fusen. Later zijn de gaatjes geboord voor de 4 strass steentjes en de ophangbail met ringetje zijn er aan gezet.


Glashanger Safari is gefused in een transparante geel/zwarte stripinglook voorzien van een goudkleurige bail. De fraaie vorm en uitvoering bepalen de exclusiviteit van dit product. De hanger is gemaakt d.m.v. glasfusing in een hotpot.


Mooie blauwe glashanger met oranje streepjes. De streepjes zijn stringers, hele dunne glasstaafjes.Deze wordt in een oven "gebakken". De zilverkleurige bail heeft een rijggat van 6x4mm. De hanger is 2.5cm.


Glashanger gemaakt in de hotpot d.m.v. glassmelting.
Met de vrolijke kleurtjes (stringers) van glashanger Washington is het een opvallend en uniek sieraad.


Glas cabochon met bijzonder mooie en aparte afbeelding in een goudkleurige setting van 2.5cm. Klaar om aan je eigen ketting te hangen !